VIND billetter til Motorshow.nu i Herning

Som sædvanlig kommer jeg til messen i Herning, hvor der afholdes årligt Motorshow, både med biler og motorcykler!
Da jeg vil være på messen alle 3 dage, skal der selvfølgelig være mulighed for at i kan komme til at møde mig!
Er lidt ude i at jeg melder ud inden weekenden på alle mine sociale medier hvornår man kan fange mig og i hvilken stand 🙂 – Jeg er der for at se udstillingen præcis lige som i gerne vil – MEN jeg har naturligvis SYNLIGT JEPPAY merch på. Spotter du mig? SÅ prik til mig og sig hej! – Jeg har mange jeg gerne vil snakke med, men det kunne være fedt hvis du kom hen og sagde pænt goddag!

MEN i skal da have muligheden for at vinde billetter til weekenden! – Der bliver 2 muligheder for at vinde – Første omgang er en lille Quiz – hvor jeg trækker lod om 2 billetter, mellem dem af jer der svarer rigtigt på alle spørgsmålene.
Der kræves email ved besvarelse for at undgå snyd så godt som muligt 🙂
Her er Quizzen! – God fornøjelse 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.