QuickShifter – Hvilken?

Jeg piller ved min Ninja som i nok ved i tiden! Jeg vil sætte lidt nye dele på Ninjaen! Det fortjener den. Der skal friskes op i diverse pakninger efter ventiljusteringen er på plads, og lad os håbe det kommer til at gå godt! :D.

Det jeg vil have på i 2019 er en Quickshifter. Til dem af jer der ikke ved hvad det er, går det i al sin enkelhed ud på at man som fører af en motorcykel slipper for at skulle koble ud ved gearskift. Med andre ord, bare hold gashåndtaget vredet om, og så tryk på gear pedalen, så sørger en Quickshifter for at slukke for tændingen et splitsekund, skifter gear og åbner for tændingen igen! – Det er helt sikkert ikke nødvendigt til gadekørsel, der er det bare NICE to have. Men pointen er at spare milisekunder på at komme fremad på en racerbane.
Der findes dog et par forskellige måder at opnå skiftet på, og det leverer
forskellige mærker. Nogle er dyrere end andre! –

Healtech er et okay mærke, som mange har oplevet som værende godt nok, og tilfredse. Andre har prøvet både det og det mærke der hedder Translogic! Der er ca. 1000.kr forskel på de to, hvor Translogic er den dyreste, som efter sigende skulle komme i en bedre byggekvalitet!

Translogic er dog No.1 foretrukken Quickshift mærke fra mange mærker som medfødt på maskiner direkte fra fabrikkerne. Så det er lidt svært.
Jeg kan komme i nærheden af Healtech til omkring 2300.kr – og Translogic Intellishift koster lige nu 3.519.kr på tilbud, normalprisen er 4.399.kr.
Så det er også en seriøs omgang penge for at skifte gear lidt mere lækkert.

Men princippet opnåes jo uanset, så hvis ikke der er skader eller fejl på en Healtech udgave, kan det måske være lige så godt! Det kommer jeg tilbage med mere om snart!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.