Motorshow Herning – Find mig hos Kawasaki

Hej peeps!

Det var fantastisk at være på messen i Herning. Mest af alt for at fortælle om hvad jeg laver, face to face med jer, som jeg tror godt ville kunne lide mine videoer. Men lige så fedt er det altså at møde nogle af jer som i FORVEJEN følger mig!

Den kommende weekend her står den på messe i København – dog ikke begge dage som det ser ud pt. Men jeg forsøger at få det til at fungerer med begge dage!

Faktisk vil jeg overveje at sælge min Ninja til fordel for en ny motorcykel – så hvis nogen af jer der læser dette kunne være interesseret for alvor, så skriv til mig med spørgsmål eller andet. Kunne være du kendte en der måske stod og gerne ville prøve sådan en Ninja.

Har man kørekort må man komme og prøve den så snart vejene er saltfri 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.