Min sæson er slut…

Klar til afgang fra Randers

Ja… så simpel er det. Jeg havde et ønske om at komme til udlandet igen på min motorcykel. Jeg blev inviteret af BONDE og hans venner til deres tur til Norge. Jeg har jo altid en masse planer for mit YouTube og det ved dem af jer der bare følger lidt med i det her eventyr.
Desværre på dag 3. af vores ferie i Norge, sker der det man aldrig håber på, men ved kan ske. Jeg kørte galt på min elskede Kawasaki Ninja.

Vi havde nogle sindssyge udsigter, flotte omgivelser og vidunderlige veje at køre på. Man behøver ikke prøve at planlægge sig frem til fede veje. Bare tag til Norge, beslut dig for om du/i skal bo et fast sted, eller om i vil sove i det fri. Uanset hvad du vælger så vil alle veje du drejer ned af byde på noget flot, fedt eller lækkert. Vejene er rigtig gode, udsigterne er latterligt flotte uanset hvor du kigger hen.

Vi havde kørt friskt og langsomt, nydt udsigterne og holdt en røvfuld pauser, måske lige en smule FOR mange til min smag haha.

For at komme til sagen, så er vi onsdag aften ude på en tur, hvor jeg heldigvis har taget min læderdragt på til en tur på de hurtige og fede veje.
Det drejer sig om uopmærksomhed fra min side.
Som altid når vi kører flere, så har vi intercom aktiveret, denne gang talte vi sammen på tværs af Cardo Packtalk, (de 4 andre) og mig med Sena.
Vi kører for det MESTE i Lynlås formation. Det betyder ganske enkelt at den forreste køre ude ved vejkanten, Nr.2 køre mere ovre mod midterstriben, nr .3 ved vejkanten osv. I forstår og de fleste af jer kender det nok i forvejen.

Pointen med lynlås kørsel er netop at hvis noget skulle opstå har man altid optimal plads og afstand foran en til at foretage nedbremsninger.
I dette øjeblik havde jeg hovedet drejet ud til højre for at kigge på omgivelserne, og måske uden helt lige at tænke over det, er jeg trukket ind bag BONDE. De andre råber pludselig “PAS PÅ JEPPE!”
Jeg kigger frem, og på 1 og samme sekund opdager jeg hans motorcykel blinker til højre, og bremselygten ER aktiv – SHIT han bremser… så jeg reagerer med det samme ved at bremse på forbremsen. Så griber jeg forbremsen hårdt og mine nye SBS bremseskiver og SBS bremseklodser griber sindssygt fat, og mine Dunlop SportSmart Mk3 står bare suverænt FAST… det betyder jeg ender med at lave et frontflip og lander på min front, banker hovedet i asfalten og motorcyklen rammer mig i sit flip forover…

Jeg ligger nu på ryggen og har ondt i min venstre skulder, begge mine knæ og mine ribben gør ondt over alt.
Jeg brækkede min skulder 3 steder, mine ribben var heldigvis kun trykket, min venstre hånds langefinger har fået skrabet 2 cm hud af sit yderste led, og jeg har hudafskrabninger lige over begge knæ. Det er altså til trods for jeg har en RACE læderdragt på. Tænk på hvis jeg havde været i shorts og Tshirt? Så havde jeg været helt messed up. Tag nu det fucking UDSTYR PÅ!


Som det står til den dag i dag, er Ninjaen deklæret død, og jeg har 2½ måneds healing foran mig. Fremtiden er MEGET usikker for mig, motorcykellivet og min JEPPAY channel. Kan jeg få råd til ny motorcykel?Bør jeg stoppe HELT med at køre motorcykel? Min familie er jo bekymret for at det skulle ske igen. Men jeg elsker min hobby i at køre MC, og jeg elsker mit videoredigering – og mit liv som YouTuber. Så 3 hobbier går op i en højere enhed. Det er MEGET MEGET svært at skulle forestille sig at accepterer er slut, alle 3. Det kan jeg sikkert se meget mere positivt på om et par måneder. Men en ting står ret klart.
1. Det er slut med supersport motorcykel – 2. Jeg skal for alt i verden nyde mere af mc verdenen end højhastighedsracing, for ikke at søge de høje hastigheder som eneste nydelse. 3. Denne sæson er slut – og det betyder også jeg ikke kan få lavet meget mere video til YouTube i år, måske nogle reviews af mit udstyr og mine erfaringer.

Efter mine klips blev taget ud


Der kommer en video mere snart, plus vores gode tider i Norge – og så har jeg ikke mere gemt til jer. Tak fordi i følger med, og stor respekt for at have læst hertil. Har du spørgsmål til mig? Så skriv endelige inde på www.facebook.com/JEPPAY – Tak for nu – vi ses i chatten til de næsste videoers præmiere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.