2019 Ninja ZX-6R 636

2019 Kawasaki ZX6R 636 – Randers havn.

“Jeg bør nogle gange sætte mig ned og tænke over hvor heldig jeg er”.
Det lyder som en sætning man ville fyre af hvis man havde vundet 100 millioner kroner i lotto. Men man kan jo faktisk være heldig i mindre skala også. Jeg elsker at køre motorcykel. Det er der mange andre der også gør. Men jeg er trods alt lidt mere heldig end de fleste da jeg kan få lov til at prøve lidt af hvert og så i længere tid. En ting bliver jeg enig med mig selv om HVER gang jeg laver mine First Rides. Jeg havde IKKE fået det samme indtryk på en 20-30 minutters tur. Det kan godt været ordet “indtryk” ikke er det rigtige at bruge om hvad jeg rent faktisk mener, man kan jo få et indtryk med det samme, førstehåndsindtryk, eller man kan have et indtryk af en oplevelse der har stået på over længere tid. Stadig mener jeg godt kan man snakke om de 2, sammenligne og fremhæve forskellene.
Med mere end 30 mins på Kawasaki’s Ninja ZX6R 636, får man en bedre forståelse for ydelsen, hvordan kan man nyde det på de sjove måder, hvor kan man nyde maskinen uden at presse den op i omdrejninger og hvornår vælger man hvordan man vil køre den.

Ja fornøjet ser jeg ikke ud, men det ER jeg. MEGET. Taget på Horsens Havn.

Jeg forventede samme kørestilling som min egen. Jeg forventede at bemærke når traction Control tog over ved gasgivning ud af små snørklede sving, eller grusveje og lignende. Jeg forventede at den ikke lyder af meget med standard udstødningen og så forventede jeg et smil på læben når man gav den lidt gas og brugte Quickshifteren den kommer med standard.
Stort set alt var som forventet – men ikke momentet og trækket. Det overraskede positivt – og DET er fedt! Især fordi jeg ikke mener der meget at komme efter i fornemmelsen kontra min gamle Ninja. Men det er der. MEGET. Første video af mit indtryk er klar på YouTube som DEL 1. I dag sidder jeg og sætter video sammen af dag. 2 på Ninjaen – så der kommer over de næste par dage DEL 2 og måske endda en DEL 3. Hop over og kig DEL 1 her:
h

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.